Handelsbetingelser

CuratedCopenhagen.com ejes og drives af Curated Copenhagen IVS
CVR-nr. 39180340 (herefter "Curated Copenhagen" eller "CuratedCopenhagen.com")

Curated Copenhagen
Stevnsgade 3
DK-2200 København N
Danmark
CVR 39180340
hello@curatedcopenhagen.com

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.curatedcopenhagen.com. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.curatedcopenhagen.com.

Betaling
Vi modtager betaling på curatedcopenhagen.com via følgende betalingsmetoder:

MobilePay
VISA
VISA Electron
Mastercard
Mastercard Debit
Maestro
American Express
Bancontact
iDEAL

Priserne er angivet i danske kroner og inkluderer 25% moms. (dog kan priserne vises i andre valutaer). Oven i prisen skal tillægges evt. fragt.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.

Fragt
Fragtprisen oplyses i bestillingsflow'et. Du kan til enhver tid se gældende fragtpriser her.

Leveringstiden i Danmark er typisk 2-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

 

Refunderingspolitik

Såfremt du ønsker at ombytte et produkt, skal du placere en ny ordre på det nye produkt du ønsker. Samtidig returnerer du det produkt du ønsker at få byttet, dette kan ske i vores butik i København eller ved at sende varen retur. For at sende den retur, skal du rekvirere en returlabel ved at skrive til hello@curatedcopenhagen.com.

Hvis du ønsker at returnere et produkt og ikke ønsker et nyt, kan du enten gøre det vores butik i København eller ved at sende varen retur. For at sende den retur skal du rekvirere en returlabel ved at skrive til hello@curatedcopenhagen.com

Fristen for ombytning og returnering er 14 dage fra ordren er afsendt. Her efter, forbeholder vi os retten til at sende pakken retur til kunden. Alternativt, kan vi tilbyde et tilgodebevis på tilsvarende beløb. 

Returnerede varer skal være i samme stand som de blev modtaget i, samt forsvarligt pakke ind. 

Hvis den returnerede vare viser tegn på skader, forbeholder vi os rettigheden til at afvise returneringen.

Kunden betaler selv returfragten, hvis en varer returneres. Returfragten fratrækkes returbeløbet, inden det tilbagebetales til kunden.

 

Returadresse
Curated Copenhagen
Stevnsgade 3
DK-2200 København N
Danmark

 

Leveringspolitik

Fragtprisen oplyses i bestillingsflow'et. Du kan til enhver tid se gældende fragtpriser her.

Leveringstiden i Danmark er typisk 2-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.