Handelsbetingelser

CuratedCopenhagen.com ejes og drives af Curated Copenhagen ApS
CVR-nr. 39180340 (herefter "Curated Copenhagen" eller "CuratedCopenhagen.com")

Curated Copenhagen
CVR 39180340
hello@curatedcopenhagen.com

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.curatedcopenhagen.com. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.curatedcopenhagen.com.

Betaling
Vi modtager betaling på curatedcopenhagen.com via følgende betalingsmetoder:

MobilePay
VISA
VISA Electron
Mastercard
Mastercard Debit
Maestro
American Express
Bancontact
iDEAL

Priserne er angivet i danske kroner og inkluderer 25% moms. (dog kan priserne vises i andre valutaer). Oven i prisen skal tillægges evt. fragt.

Moms og told ved salg til ikke EU-lande
Hvis du får sendt til et ikke EU-land, skal du være opmærksom på at der kan blive pålagt lokale moms- og toldafgifter. Curated Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for dette.

Moms og told ved salg til Storbritannien
Ordre under £135 til Storbritannien, sendes som "Delivered Duty Paid (DDP)", hvor Curated Copenhagen afregner momsen.
Ordre over £135 til Storbritannien, sendes som "Delivered At Place (DAP)", hvor moms mm. opkræves og afregnes mellem dig som køber og de engelske toldmyndigheder når pakken indføres i Storbritannien.

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en vare hos os, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.

Fragt ved forsendelse
Fragtprisen oplyses i bestillingsflow'et. Du kan til enhver tid se gældende fragtpriser her.

Leveringstiden i Danmark er typisk 2-6 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

Såfremt du ønsker at ombytte et produkt, skal du placere en ny ordre på det nye produkt du ønsker. Samtidig returnerer du det produkt du ønsker at få byttet, ved at sende varen retur. Hvis du bor i Danmark, kan du rekvirere en returlabel ved at skrive til hello@curatedcopenhagen.com. Bor du ikke i Danmark skal du selv stå for at returnere den via et fragtfirma du selv vælger.

Hvis du ønsker at returnere et produkt og ikke ønsker et nyt, kan du sende varen retur. Hvis du bor i Danmark, kan du rekvirere en returlabel ved at skrive til hello@curatedcopenhagen.com. Bor du ikke i Danmark skal du selv stå for at returnere den via et fragtfirma du selv vælger.

Fristen for ombytning og returnering af varer der bliver tilsendt kunden er 14 dage fra ordren er modtaget af kunden. Herefter, forbeholder vi os retten til at sende pakken retur til kunden. Alternativt, kan vi tilbyde et tilgodebevis på tilsvarende beløb. 

Returnerede varer skal være i samme stand som de blev modtaget i, samt forsvarligt pakket ind. 

Hvis den returnerede vare viser tegn på skader, forbeholder vi os rettigheden til at afvise returneringen.

Kunden betaler selv returfragten, hvis en varer returneres. Returfragten fratrækkes returbeløbet, inden det tilbagebetales til kunden.

 

Leveringspolitik

Fragtprisen oplyses i bestillingsflow'et. Du kan til enhver tid se gældende fragtpriser her.

Leveringstiden i Danmark er typisk 2-4 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

Dansk